Zbirka 190+ Mikroskop Igracka

Zbirka 190+ Mikroskop Igracka. Mikroskop igračka za djecu karakteristike: Mikroskop edukativna igračka za male naučnike! Uz pomoć ovog mikroskopa probudićete u deci interesovanje za mikrobiološki svet, mikro organizme i za ono što nas okružuje…. Sa ovim teleskopom i njegovom mogućnošću da zumira i do 40x dete će moći da istražuje svemir i gleda u zvezde i otkriva sazvežđa i nebeska tela. Mikroskop set sa dodatnim elementima za ispitivanje i istrazivanje kod dece budi …

Aclk Sa L Ai Dchcsewiwhtr Ob Zahwbbygjhflic0gyabahggjxbg Sig Aod64 2mewmwkwpacextxhmxhm87f0ihlw Adurl Ctype 5

Najbolje Aclk Sa L Ai Dchcsewiwhtr Ob Zahwbbygjhflic0gyabahggjxbg Sig Aod64 2mewmwkwpacextxhmxhm87f0ihlw Adurl Ctype 5

Możliwości takiego sprzętu w dużej mierze zależą od wybranego modelu. Istražite nebo ovim astronomskim teleskopom i dajte deci da razviju svoje veštine. Sa mikroskopom sposobnim do uveliča stvari i do 400x i svim. 3 pločice za uzorke, 2 bočice za uzorke, 1 pripremni slide, fokus sa obe strane, led osvetljenje, pinceta.

Uključuje slajdove, pincete, bočice uzoraka.

By dalej dodawać kolejne wyszukiwania usuń coś z listy obserwowanych wyszukiwań. Uz pomoć ovog mikroskopa probudićete u deci interesovanje za mikrobiološki svet, mikro organizme i za ono što nas okružuje…. Mikroskop za male naucnike podarite deci da razviju svoje veštine gledajući mikro svet. Mikroskop to urządzenie przydatne wszystkim miłośnikom nauki i eksperymentów. Sa ovim teleskopom i njegovom mogućnošću da zumira i do 40x dete će moći da istražuje svemir i gleda u zvezde i otkriva sazvežđa i nebeska tela. Sa mikroskopom sposobnim do uveliča stvari i do 400x i svim.

Aclk Sa L Ai Dchcsewiwhtr Ob Zahwbbygjhflic0gyabahggjxbg Sig Aod64 2mewmwkwpacextxhmxhm87f0ihlw Adurl Ctype 5

Mikroskop igračka za djecu karakteristike:.. Możliwości takiego sprzętu w dużej mierze zależą od wybranego modelu. Uz pomoć ovog mikroskopa probudićete u deci interesovanje za mikrobiološki svet, mikro organizme i za ono što nas okružuje…. Mikroskop to urządzenie przydatne wszystkim miłośnikom nauki i eksperymentów. Bogato je opremljen instrumentima koji će pomoći u opservaciji sveta oko nas. Możesz obserwować tylko 300 wyszukiwań jednocześnie.. Uključuje slajdove, pincete, bočice uzoraka.

Powered by Blogger.